hej världen

kan inte ladda upp bilder alls. men snart kommer flera roliga inlägg om allt fantastiskt fartfyllt som har hänt senaste tiden, som frdagen och födelsedagsuppladdning. och så tror jag att jag har fixat en kamera till berlin också så det blir bildbomb åker på fredag woop woop laddat jääää. men ja hej då!
luv ya fools

TRYSIL

typ exakt här är jag.
norge för första gången i livet! känns annorlunda. och allt är brutusdyrt. som härliga svennar har vi handlat mat i sverige istället för hela veckan redan (inklusive 8 flaskor läsk) och är nu med elektrisk eldstad, bastu och afterski redo för en fantastisk vintervecka i trysil. jag är trött. nätet suger. men annars. skriver hälsostjärnan nu snart klar gaaaah dör vill inte men ändå.
och så är jag brutalt trött.

sista torsdan i månan

sofonight yay yay gratis vin och kläder man ändå inte köper. men det är 10% så hoppas hitta en klänning för 370 spänn bara, ibland kan man ha tur!! ska ringa nisse o se om han har övat klart. han ska göra intagningsprov för nu i höst. som han sa kan det va skönt att ha en backup plan i form av skola om allt annat skiter sig så man inte behöver bli knarkare på gatan. jag o nisse hänger nog egentligen lite för mycket, vi kan vara läskigt synkade. och så tror folk ofta att vi är ett par, vilket alltid e lika rolit rolit. aja. nu ska jag äta baconlindad kyckling.

paris je t'aime

från paris

stresshantering och anger management

lyssnar på den här mannen nu.
igår var jag arg på världen. och så har jag kommit till den punkten där det känns som att det e en bra lösning att hoppa av matte c helt, och att slippa resten av kurserna skulle ju inte vara fel heller. vill inte skriva om gympauppsatsen för att jag spenderade 8 timmar med o skriva en uppgift jag tydligen hade missuppfattat och orkar inte fler referat i engelska. när man känner så får man gnälla tycker jag. och jag hanterade allt med o baka en äppelkaka. tips till er, gör så det e gott.
men idag är jag mucho happier och har på mig blommiga kläder o ska äta köttbullar i skolmatsalen med antonia om en kvart. ny dag var hälsad! en dag mindre tills jag måste skriva fem sidor till om hälsa yaaaay!

where the wild things are

har spenderat måndagskvällen med o göra ett collage till eosgrejen, alltså <3 lassoverktyget i photoshop <3

toffsar+pokémon+rosa+balettdräkt+killbaciller+90tal=lågstadiet

när jag gick i ettan ville jag ha toffsarna låga vid öronen och runda örhängen som dom stora tjejerna i trean. men jag vågade aldrig säga det till mamma så jag såg mest ut som pippi långstrump istället för en cool björngårdskid 9otalsstyle. ska nog låta två toffsar-frisyren få sin revival, 11 år senare är det ju herregud på tiden.

the accidental epic

bilder life magazine/google
har skaffat mig en mapp som heter vårinspiration, känns välkommet just idag. har köpstopp nu till berlin har jag tänkt också, då ska jag frossa i second hand på lösvikt o dylikt, om 10 dar nu. och sen får jag härliga förra-året-vibbar av cheerleaderbilden, oförglömligt att spela lacrosse i mars i 20 grader sol i preps veckad kjol,blus o knästrumps-uniform. welcome to the good life typ. och har blivit återförälskad i 60/70talet

spånga

det är e det här jag o tom har haft för oss hela helgen, att ta hand om tre kusinillbattingar gör att man gärna går o lägger sig vid halv elva på kvällen o tittar på bolibompa, väljer 20 bitar godis var i affären och röstar på eric saade i mellofestivalen.
härligt att va fräschast i gänget på lördagfrukosten!
puss bebisar<3

det e inte alltid så himla lätt att höra rätt


fem till åtta

va på vad rubriken syftar på igår på string me mina vänner max olivia klara alma o nilz. vi fick tag på en soffa o satt där hur länge som helst o var kulturella en tidig onsdagkväll. det va sjukt mycket folk, och som ni ser var det ganska loj stämning i slutet. men ändå

<3 TINGSEK <3

i tisdags kväll var jag o lyssnade på magnus tingsek som spelade med vindla string quartet på debaser medis. jag chillade dit me åsman o hennes familj, maxat mys. och tingsek va brutalbra, fast jag tycker det varje gång. sen satt jag klara o hanna kvar i baren och sukttittade på honom när han minglade runt med sitt band. fin kväll.
bannade min iphonekamera dock, kan inte på långa vägar fånga hur fint det såg ut ya know. fastän vi smög oss fram till andra raden

i tisdags

nu har jag inte bloggat på ett tag men i'm back(!) och har gjort annat som jag kan berätta om. jag va iaf i skolan i tisdags o sen drog vi till globala för att lyssna på gudrun schyman slakta en före detta folkpartist när det gäller argument om jämställdhet. jag lyckades ta en bild på henne med fantastiskt hög stalker-varning.
och så hängde jag i otaliga timmar i fiket o pentryt me john o nisse. chillmode när det är som mest maxat.

TINGSEK

ciao bellas gittar till debaser medis nu för o se tingsek ma true love.

jag lovar

att jag ska ta fler bilder så jag kan visa mer va jag gör. då hade jag kunnat visa när jag satt i nisses kök i flera timmar i fredags för att sen tillsammans gå till klara hallberg o träffade folk, dansade till hennes smiths o beatles vinyler o hittade e halväten kiwi med skal. jag hade kunnat visa alla fina grejer från i lördags med katten morris, visa bilder från wollmars med moa rasmus nisse o max osvald, tunnelbanehäng o sen allt som vi var med om hemma hos andré. men jag tog ju inga bilder! bara en på morris och en på kajsa som hon inte tyckte om... och så dog min mobil också. men jag ska ta fler bilder för det kommer göra den här bloggen så fantastiskt mycket bättre.

det går bra nu

saker jag tycker om och mina I <3 NY taggade converse
guud va skönt att det är vår nu! trodde aldrig att man skulle kunna gräva fram conversen så här tidigt på året. men det är vi värda här i norr efter en sån hemsk vinter. ingen mer snö nu de kommande 7 månaderna! (......................)

söndagsbrunch

igår var jag bjuden till hannah på brunch. massiv munch! och hon bodde så himla fint också <3

dagen innan dagen d

jag kan aldrig hålla tyst! kolla bara på gifen. och jag är aldrig sur, mitt humör går från glad till extremt glad. men det är inget fel i att vara lite konstig.

men kom igeeen

ba köp dom!

idag torsdag

spenderade jag o nils minst 45 minuter på mosebacke records fyndjagandes för att köpa upp hans presentkort. sen fikade vi på sodom. vanlig dag typ.

to y'all som läser ma blog

-love ya bitches

oj vilken bra idé.

hahaha bästa tumblrn ju, fuckyeahradsweaters.tumblr.com/. har verkligen känt brutalt många ggr att jag bara önskade att jag kunde spana  på några riktigt chilla sweaters. nu kan man helt enkelt!

livet.

(från rodeo.net)

jag blev klar med g-delen på 20 min, såg att jag inte kunde resten, tänkte äsch och ritade en asfet döskalle på kladdpappret istället.

sen gick jag o köpte ett par byxor. sprang på james också som va sjukt finklädd, han ba woow *blink* hot stuff.
äsch tänkte jag, ska du säga.

gosh

eller mer:
-when does your math test start today clara?
-I don't know, whenever I feel like it. Gosh!
men på riktigt, när börjar provet idag?

imorgon vid den här tiden

har jag
  • förmodligen varit på matten trots att jag va på norra o köttade mattestuga till 19
  • jobbat på where the wild things are pjäsen på eos
  • förmodligen inte smakat på matsalsfisken
  • druckit tropisk o citron
  • haft anna o tänkt för tusende gången att det går sjukt långsamt men att det e chill för då kan man tänka på allt man inte hunnit tänka på hittills.
  • vaknat på riktigt
  • spelat basket me otis!
  • ätit biffar me svamp från i söndags
  • och vart på liljevalchs o minglat o kollat på vårsalongen me klara o kajsa. o så ska jag träffa august där så vi kan bestämma när vi ska dansa nästa gång. o dricka bubbel me tilltugg.
  • tagit bildbevis så jag kan visa att jag gjort allt det här också.
  • och juste. jag har förmodligen glömt att jag ska plugga till matteprovet och kommit på det exakt den här tiden imorn också.

engelska c

vi skulle skriva en short story på engelska c lektionen idag. jag skrev om hur svårt det kan vara att bestämma när man ska mötas för att bara sitta på en bänk till höger om ett träd. tänk om det blir för varmt så man bara retas av det kalla vattnet. elller om man bestämmer för långt i förväg så man hinner glömma att man skulle ses överhuvudtaget. och om hur jobbigt det är att vänta på nån som aldrig dyker upp, speciellt om man har glömt att ta med sig nåt att pyssla med, som en bok.
och så skrev jag tre sidor om någon som satt på en karusell och bara åkte runt runt. tills det inte fanns några ljud eller skarpa bilder och den blev en fågel som fick perspektiv för första gången. och flög så högt att no man could reach it and drag it back to earth.
jag drogs nog med av hela moodet i antony and the johnson-låten.

hittade en blogg idag

med såna där härliga ljusa tyger+klänningar+långt hår+ljust ljus+blommor-bilder en masse. den här bloggen ere och det är därifrån bilderna kommer också.

vår is in da äär

chill att sara har en 4a (inte en iphone!!) som kan ta våriga hipstabilder

<3

såhär vill jag klä mig i vår. det tycker erdem etro miu miu o luella att jag ska också.


man hallå tagga!!

det e ju måndag imorn ju.

-


finn två fel


quadrophenia

lånade den här filmen av nisse igår, dog lite och önskar att jag va mods. eller att alla killar va det

födelsedagsfika

idag fikade jag hos min moster,blev skjuten av lasergevär och trampad på av barbapappastrumpor.

på dagen

ibland kan man bara undra vad meningen e med så otroligt mycket. och att jag klarar tystnaden bättre än vem som helst det har jag lagt ner timmar på. men det e jag inte ensam om, lyssna på den här vid 2.36

fredag!

chillar hos nisse på bjurholmsplan, ska äta bacon. ska chilla på musikallåtar och titta på alla fina vener. tja! ses i natten.

men nej.

spenderat de senaste 7 timmarna med idrottsrapport bara för att komma ihåg att jag har en reflektion till samhället imorn. nån som vill byta liv? (men bara om du inte behöver skriva en hälsorelaterad uppsats och är allergisk mot katter)

haha suckers!

graphic myspace at Gickr.com
färdig me idrottsgrejen. så chill.

hallå lever nån

för jag håller på att dö och har inte varit ute eller gjort något annat än att dricka saft och bullshita en gympauppsats. jonas kommer bli förvånad att läsa att jag numera äter enligt tallriksmodellen och tränar regelbundet, har fört en detaljerad träningsdagbok i sex veckor och vet allt om mättade fetter, trots att jag är lite av en slarver på lektionerna. det här lyssnade jag iallafall på igår när vi hade kroki och skulle forma en kropp i lera i 3,5 timme i sträck efter att alla andra hade gått hem.
klicka på bilden så får ni se.

idag

idag ska jag skriva den förbannade idrottsgrejen och lyssna på skämsmusik. punkt.

jag är nästan känd


ibland, bara ibland

ibland blir ju allt som kanske ville att de skulle bli. då blir lilllördan så otroligt mycket bättre. speciellt om man just nu bestämde att man ska på fest med 500 pers i bromma på storlördan, kom dit hallå! vill se er där.
ibland är det bra att bo nära.

min bror

jag o tom är olika ibland men han är alltid rolig. som just nu innan han och vilgot skulle dra till lidl och dom säger att jag borde gå på samlingen på fredag. varför säger jag. jo för deras gäng har hamnat i bråk med palindrom-hjalmars gäng grabbarna grus, som nu har satt ihop ett bildspel med roliga bilder på tom crew. så fantastiskt. det e beef på g! se upp. brush håller på o deffa med sin polare john för o kunna slå till när man minst anar't. jag chillar på den här grejen. lite krydda i vardan så att säga. men tänk att en sån här gullig kan vilja slåss! (inte hårt hoppas vi) men ändå. lite soundtrack.

godmorgon!


sol utanför fönstret och fjärilar

bilden e en länk. vårspellista-tajm!

spongebob

gud hoppas jag får tillbaka min I-love-nerds-tshirt-med-svampbob-från england som adrian har haft i hur många år som helst. den e aschill.

love is in the air

eller?

RSS 2.0