löfte!!

mindfuck.
jag o moa har bestämt oss för att ta en paus från att gå ut. det är bara dyrt, massa personer man känner att man verkligen kan leva utan och alldeles för få man egentligen vill se. låter deppigt kanske men det här är början på en ny era!! clara!! Moa!! here we come typ. (2 cool 4 school)

.

jag väntar på att moa ska komma hit så vi kan muncha lite. vi ska baka en chokladkaka som ska vara alldeles kladdig i mitten så man blir alldeles chokladig runt munnen även om man inte vill. det är enda sättet för mig att kunna äta choklad eftersom jag har godislöfte. jag känner mig ganska apatisk och lobotomerad, men igår kände jag mig oövervinnelig och var så himla glad. men sen blev jag arg för jag hade missförstått så otroligt mycket och då blev jag arg. svårt att inte bli. nisse är arton nu vilket är kul. träffade en alkis igår på söderkällarn som hette tony och som bertil blev alldeles kär i. dom skulle vara fina tillsammans kanske.
jag ska gå på håkan i april, alltså ååååååhh håååkaaaan naaaaaw. jag är seriös. och så tänker jag hänga en hängmatta i mitt rum.

oh no.

jag dog i killer game idag.
jag vet, jag trodde också jag skulle vinna.

iHOLA!

alltså, önskar så himla mycket att jag hade en pinata.

alltså

daniel adams-ray är typ finaste som hänt på länge. lyssna på pepp och smygdepp
ursäkta min franska.

SÖNDAG - TID FÖR EFTERTANKE

waddap bloggläsare! hallå! hej tja tjena jääää! bilden e ett bevis på att vi chillade på warp i fredags och dansade oss sådär härligt översvettiga. så mycket lycka i den här bilden, alltså bara moa i bakgrunden<3 och olivia med trollmun mehehehe och olof!! såå fiiint. nisse va hemma o åt fredagmiddag me mig och pappa och bondade nåt totalt med äldre generationen axner (das original!!) till och med så mycket att han langa "hade vi inte redan bestämt att vi skulle ut hade jag kunnat sitta o snacka med robert hela kvällen. alltså, HAN chillar"
jag skulle nog drista mig till att säga att den här helgen har varit så otroligt mycket fint kantat av misslyckanden. ibland är det svårt att chilla på allt som bara e niice när man lyckas bete sig som ett stolpskott. inte alla korvar på grillen. men tja! va på håkan iallafall och dog. blev så tagen att jag började nästan gråta (jag torkade bort EN tår från kinden!!) hemma hos elisabeth efter när klara frågade hur det varit. jag älskar håkan. tja tja (och alla ni som har undrat i smyg, nu äre officiellt: jag o nisse e faktiskt syskon, vi är ju väääldigt lika! facebookofficial, fejjan ljuger aldrig)
brutalt over and brutalt out

tjaaa

sitter i datasalen jaoo inte död än men killersarna lurar utanför. knepigt. ska gå o fika, sen på mingelpremiär av en fransk film som heter typ igelkottarnas lustgård eller nåt. blir bra. tjaaa

att sakna.

jag tänkte precis på att genom att kolla på mina profilbilder på facebook (vår allas bästa vän) så kommer jag på så himla mycket saker jag saknar. fint men sorgligt samtidigt. kom också på att tragikomiskt är det finaste och bästa ordet. svårt att förklara, men om man googlar så är första träffen den svenska långfilmen " pengar - en tragikomisk historia" på wikipedia. 'nough said. beskriver så bra. iaf, att sakna saker som man har glömt att man saknar egentligen men kommer ihåg det igen genom att se en bild. häng med vaaa:

jag saknar...

... ettan. kan inte riktigt sätta fingret på varför, men ändå. var kanske en trevlig tid.
... att gå över skanstullsbron och vädret är perfekt och det är vår och snart sommar. händer alldeles för sällan.
... emmaboda. för att det är sommar kanske, man inte jobbar, gör vad man vill och ja. saknar lite nu när det är kallt.
... att ha supermysiga helger när det är superkallt och man inte kan göra nåt mer än att dricka kaffe. gör väl egentligen det nu med, men saknar alltid det när jag gör nåt annat. man borde fika mer.
... den här t-shirten. hatar att den är tillfälligt borta. kanske är i smutsen, har inte kollat. men det är iaf en naken victoria beckham på och så står det protect the skin you're in. väärt.
... att äta b&j i vitan i bara vårjacka.
hmmm när man börjar tänka på saker man saknar så kommer man på så brutalmånga fler. det är farligt, kanske borde tänka på saker man inte saknar, fast inte inte saknar för att man har en trisst anledning, då blir det ju bara major depp. typ trisst tänka på att man inte saknar när man var tvungen att flyga ensam med tusen byten i ettochetthalvt dygn från usa till sverige, för det var ju bara för jobbigt, utan det är ju mycket roligare att tänka att man inte saknar typ en kaka för man har ju ätit den själv och är otroligt nöjd. makes sense.
nu kommer jag på att jag saknar mina signerade tingsek plattor (alla alla). dom är putsväck. tingsektjuv>:( om nån har sett dom så säg till.
och välkommen till freja albinsdotter som tycker den här bloggen e tung som fan. LIKE!! filar på ett hyllningsinlägg, du har ju faktiskt fyllt år. puss på dig.
se, det är så trevligt när folk säger att de läser för då blir man glaad. tack andré som sa det t.ex. BRA FÖREBILD!
hej då.

<3 arec leahcim <3

jag vet inte om ni vet men jag vet att otis vet att min drömman är michael cera. han i juno ni vet!! hittade den finaste bloggen idag så jag dog. hur fint. det är få som förstår, men här är varför:
som sagt, hur fin.

tillbaka efter höstlovet


höstlovet är över, resten av höstterminen nalkas och jag har inte rört en dator på fleera daaagaaar för jag har varit på gotland på självutnämnd detox. mycket värt. hmm jag har ju varit på asiatisk buffé som jag skrev tidigare, är redan sugen på att gå dit igen. maat <3 helt enkelt. idag har jag gått min traditionella söndagspromenad med nisse, åkt gotlandsbåt, tagit bilder på mitt gotlandshus som jag tänkte ladda upp men inte orkar, fått skolkatalogen, ätit en semla, druckit flera koppar grönt te och stickat. mycket händelserik dag som krävde enormt lite ansträngning. så värt. och bytt till en enormt killer game vänlig profilbild på facebook har jag gjort också!!! härligt suddig till nästan oigenkännbarhet utan att bli för uppenbart att jag TÄNKER VINNA I ÅR. rädda sig den som kan säger jag bara. jag är så redo.

myyyyys mums yum yum

vi har ätit asiatisk buffé, john åt 53 sushibitar, 3 varmrätter, glass, frukt och 2 vårrullar
myyyyyyys

RSS 2.0