MEEN

men va i helvete va e det här för skitjävlaOSKÖNT väder??!? mamma sa att det är ju för sånt här väder man säger hej o kaputt till världen o ba kolar.
F U YR, FUCK DA WÖÖÖÖÖÖRLLDDD

I don't remember you looking any better but then again I don't remember you

jag i ettan. aa tja ser likadan ut 2 1/2 år senare. och hade samma frisyr redan i sexårs. gotta love it.
den här veckan har varit så sjukt insane och bara apjobbig. och den e bara halvklar >:((((( det är i såna här situationer man bannar sig själv som valde bild, hjälp har tappat all förmåga att
 1. planera
 2. plugga
 3. tänka logiskt
 4. göra det jag faktiskt ska
 5. inte lalla
synd om mig. STACKARS MIG. nej men egentligen inte men egentligen jo (fast nee). fast man ska ju inte va den som e den o klagar. va e egentligen bara den påtvingade uppgiften att göra 150+ mackor imorn efter skolan till klassfik som STRAFF för att man själv ska göra helvetesprovet kallat HP (kul att det blir samma förkortning........) och inte kommer kunna stå 1/2 timme för att man kommer va inlåst i borgen norra i 8 TIMMAR. leowl. och så har jag en känsla av att den logiska mattedelen kommer va det som sänker mig, min akilleshäl. det kommer ligga där på bordet, skjuta mig i båda knäskålarna och när jag försöker göra iaf ett tal kommer den slå jättehårt på min högerhand med den obligatoriska linjalen (för döds-diagram-delen) så jag inte kan skriva alls och sen hoppa in i munnen så jag inte kan ropa på hjälp eller ringa på min förbjudna mobil som kan göra att jag diskas från hela grejen.
men annars är allt toppen! ska fira max på lördag. charlie sheen-tema. tänker ashet godess för att stå för tryggt familjeliv eller bara en påse knark. mjölnäsa check typ.
i samma spår som rubriken:


God that was strange to see you again
Introduced by a friend of a friend
Smiled and said 'yes I think we've met before'
In that instant it started to pour,
Captured a taxi despite all the rain
We drove in silence across Pont Champlain
And all of the time you thought I was sad
I was trying to remember your name.
..
star - you're ex-lover is dead. och rubriken är ju vår alls john mayer. who says i can't get stoned lixx.

??

lyssnar på en låt på repeat, kan ni gissa vilken? nej fömodligen inte för det finns typ 1 miljard låtar i världen.

29 mars

den här dagen kändes så otroligt gammal och redan upplevd. jag tror inte att det
nånsin har hänt nåt spännande på det här datumet nånsin för det är en dag som vilken
som helst och det va verkligen bara 29 mars idag. jag har upplevt 19 stycken 29 mars
och har levt i 6940 dagar. på fredag ska det bli vår och fortsätta så,
då behöver man inte frysa mer.

44

44an e så mycket tonåring tycker jag, och en sån e man ju så då chillar man på det

när blir jag en man när älskar vi varann jag bara undrar

förlåt kan inte släppa det, ted e så fantastiskt skön. några citat så här på nattkröken. och nu kanske ni inbitna ted fans kommer kasta massa dumt o säga att hallå det e ju brushan kenneth som har skrivit mycket av texterna och aa men teds själ lever i kenneth o tvärtom så det e typ samma ändå tänker jag då. ska vi göra det till en tävling? vilken låt kommer allt ifrån egentligen. alma tänker jag iaf kanske vill gissa <3
<3 det faller pärlor från himlen och jag kan känna, dom smyckar mitt hår
Jag blundar länge och tänker å det blir skönt, snart kommer en vår


<3 Jag vet en vän som bor i huset intill
Och hon har lovat mej allt va jag vill
mmmhm.. jag vet en vän, som är lika blåögd som jag
vi borde få det bra

<3 när mina fingrar inte känner mer
när mina ögon inte längre ser
när livet vänder


<3 Jag tror att jag far söderut när sommaren är slut
Och det blir höst

<3 Men det blir bättre om vi e' tillsammans
Så mycket bättre för oss allesammans
Så mycket bättre
<3 Ställer du upp om du blir bjuden,
   Även om ditt samvete kommer i kläm?
 Men du är väl inte förbjuden,
 Att följa med hem?
 När ska vi gå hem?<3 De' e' sent men när du frågar mig
Om jag har en tidtabell
Svarar jag ja' tycker de' e' synd att du måste hem ikväll
Men när du frågar mig vad sanning e'
Om jag sagt dig sanningen
Så vet jag inte för den ändrar sig och ändrar sig igen
 <3 När du frågar mig va' kärlek e'
Om den har nån åldersgräns
Svarar jag det betyder ingenting bara vi e' överens
Men när du frågar mig vad frihet e'
om jag fått nån klarhet än
Så vet jag inte för jag ändrar mig och ändrar mig igen

OCH HALLÅ VEM SATT JAG BREDVID HOS NISSE I LÖRDAG VARS MAMMA HADE VART TILLSAMMANS MED 
TEDDAN I 4 ÅR?????!!!!!!?!??!??!??!??! 

(11 veckor)(77 dagar)(1848 timmar)(110880 minuter)(6652800 sekunder)

bästa plattan
jag har älskat ted så himla länge, musiklektionerna i högstadiet gick ut på att chilla runt med en gitarr över axeln med kammad lugg o jeanspaj för att se ut som ted på ted-omslaget och tracka nisse så han skulle stämma gitarren åt en så han skulle visa att han e hjälpsam så sarah lloyd evans skulle ge honom mvg. varje gång jag håller i en gitarr får jag liksom hemligt anfall att slänga upp den över axeln men jag har fått lite negativa reaktioner för det e dyrt med en gura och grejer så jag tänker det mest. (jag har ted-LPn vilket e aschill. ska bara försöka koppla in vinylspelarn o laga den snurrande disken. tack NOT den som ramlade in i den vid okänd tidpunkt på festis.nu klickar den vid varje varv så man får ryck)
förövrigt. jag har blivit så brutalt sugen på sommar, inte sugen som oj-ja-najs-med-värme-men-va-vet-jag-egentligen-det-e-slask-o-himlen-e-moln-o-allt-känns-relativt-skit, inte så utan wow man vår, sommar värme på riktigt och och allt känns bara så otroligt himla lätt. trots att jag skriver över allt jag skrev i kalendern igår för att det dyker upp så många nya måsten hela tiden känns det bra  för det finns något positivt i det också för om 6 652 800 sekunder är det kvällen innan skolavslutningen och jag kommer ligga där i sängen o tänka tänk på dom som går ut imorgon oj va dom måste va nervösa och tänk imorgon kommer jag gå ut tvåan för andra gången och det går liksom framåt för första gången på 14 månader. då känns allt så otroligt positivt. jag är en optimist. och tja! välkommen till blomparadiset.

NY BLOGGIS!!!!

sara söt har hjälpt mig med min bloggisdesignis. det blev najs. tax! :D

-

Jag är sämst på att

 • göra allt jag borde göra

böcker jag tycker om

tro det eller ej men jag brukade läsa så otroligt mycket förut. gör inte det så mycket nu längre men när jag väl gör det läser jag om samma gamla igen och igen. tänkte presentera några av mina favoriter för er nu.
 • At Large and At Small av Anne Fadiman
läste den här i skolan i USA, så fina noveller om alltifrån att inte kunna sova till post, kaffe och glass. så himla knasig fakta blandat med gamla minnen om pappor på bondgårdar och trånga lägenheter fulla med böcker. hittade ett exempel jag hade strukit under när jag bläddrade igenom
beskriver boken bra tycker jag.
 • The Brief Wondrous Life of Oscar Wao av Junot Díaz
Titeln är en ordlek, baserat på huvudpersonens författarambitioner och beundran av Oscar Wilde. den här boken är skriven på ett så annorlunda sätt, ni vet lite som "ett öga rött" typ? den är så rolig och tragisk samtidigt, oscar vill bara visa att han tycker om människor men det blir alltid bara fel. lite såhär kan det låta iallafall:
 • Skins & Punks av Gavin Watson
är en fotobok men ändå så himla bra. det e Gavin Watsons foton från hans ungdom i england och det e så himla spännande. brukar ha den på nattduksbordet och kolla lite ibland. det e spännande att tänka på hur de levde och se hans kompisar o vardag. fascinerande med sånt. bilderna kan se ut lite såhär:
den här bilden är nog mest fascinerande. om ni inte ser så är bildtexten:
"This is Stuart Horgan. He ended up shooting his wife and sister-in-law at a barbeque before killing himself in prison". oj.
 • The Secret History av Donna Tartt
Min absoluta favoritbok alla kategorier. är den bästa i den bästa genren, nämligen snygga-intellektuella-ungdomar-antingen-amerikanska-eller-engelska-läser-grekiska-på-college-och-blir-indragna-i-en-mordhistoria. har hittills bara hittat två böcker i nämnda genre, den här och så en remake på den som kom ganska nyss. också bra den med tycker jag. iallafall, "The Secret History" har den bäösta början nånsin:
maxat spännande ju.
 • Illusionisten av John Fowles
kan vara den konstigaste boken jag nånsin läst. känns som att trots att jag läst om delar så har jag ändå inte riktigt förstått den. handlar om filosofi och grejer. också i grekland (älskar det). biggest mind fuck i en bok. och jättetjock, 780 sidor liten text. men gosh den e asbra.
 • Self-Reliance av Ralph Waldo Emerson
Läste den här korta uppsatsen eller vad man ska säga (essay står det på) i USA och blev helt tagen typ. man kan knappt läsa den längre för det e så många understrykna partier, en massa överstrykningspenna och kommentarer som TRUE!/BAD/ESSENCE och massa utropstecken och pilar. den e bara 30 sidor men är helt enkelt Emersons tankar på hur vi borde leva för att vara så bra människor som vi kan och vara lyckligast möjliga. man ska inte vara beroende av någon annan säger han och det är ju super. det e som ett enda långt pepptalk, och när vi diskuterade den här var nog bland de första gångerna jag vågade prata inför klassen. tror ingen höll med om va Emerson sa överhuvudtaget förutom jag men det gjorde inte så himla mycket. några få utdrag:
forts:
forts:
den sista är verkligen sann tycker jag. kanske många känner igen de här lite för jag har en tendens att ofta citera eller dra fram boken och läsa högt fastän många säger att dom inte förstår.
 • Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket av Gunnar Ardelius
Den här läser jag just nu men den e så fin att den får va med ändå. Det är en kärlekshistoria men det är så lite text och trots det så prickar alla ord precis i hjärtat "gud så är det ju precis"-känslan är rätt så jättestark. och så kan man bli otroligt ledsen också, och varm i magen som om man var lika kär som Morris är i Betty och som att man själv kan skriva ord som är så sanna och rakt på som han gör hela tiden. jag skulle vilja vara lika modig som Morris. eller han är inte så modig han är mer otroligt kär
det är en sån där bok som man bara måste läsa hela på en gång men man vill inte heller för den får inte ta slut, den är bara 120 sidor så man får spara. fast han har skrivit flera. älskar gunnar ardelius.
_______________________________________________________________________
finns så otroligt många bra böcker men jag har valt några. har ni nån ni  tycker e bara helt bäst? hej då vänner, och gosh va lång tid det tog att göra det här inlägget


ny dag

när man precis har vaknat o klockan är över tio och man ska bara käka lunch och trycka stockholmsmotiv

out of the blue and into the black

shit världen e upp-o-ner just nu

en lizzta

Ärlighet:
Ditt äldsta hångel? typ 25
Hur många har du varit riktigt kär i? skulle nog säga två
När kramade du någon sist? idag
Saknar du någon speciell person? näe inte nu
Har du svårt för att bli kär? nej för lätt.. alldeles
Är du singel? yess
När fick du senast en komplimang? igår <3
Har du hånglat med någon av samma kön? jepp har hänt

Har du någonsin:
Varit medvetslös: bara svimmat!
Hånglat med nån riktigt ful: heheeh aa se första frågan.................. eller inte asful men sån som känns onödig efter
Hånglat med fler än 50 pers: ne
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll?: känns som att det har hänt men kan inte komma på exakt (OJ dåligt tecken??!!?!)
Gjort något riktigt dumt? ja det e så lätt att göra dumma saker :(
Gjort något du verkligen ångrar? absolut
Varit nykter på nyårsafton? yezz
Åkt ambulans? aldrig faktiskt
Gjort nåt olagligt? Ja
Blivit polisanmäld? nej 
Slagit ner någon? hahha nej inte slagit ner men slagit. sånt känns ju lite trisst efteråt sådär
Skämts över dina föräldrar? skäms för dom otroligt sällan men ja
Skämts över dig själv? daa
Varit kär? japp
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? som att bli dissad? jaa
Är du ensam nu? i rummet men inte hemma <3 fortfarande bo hemma mamma pappa tom <3
Vill du gifta dig? ja men det behöver inte va jättestort men verkar så mysigt
Vill du ha barn? 4 sure
Senaste personen som:
Såg dig gråta? moa
Fick dig att gråta? jag själv, tår i ögat för att jag va sjuk i berlin ni vet en tår sen känns det bättre
Du gick på bio med? mamma o moster, black swan i fredags
Skällde på dig? mami

Har du ... de senaste 48 timmarna:
Gråtit? nope
Kramat någon? aa
Pussat någon? Ja
Köpt någonting? nej
Sjungit? Ja
Saknat någon? faktiskt
Haft sex? Nej
______________________
lista hittad på tinas blogg

aa tja jag e en sån som överreagerar

ska tydligen göra högskoleprovet på Norra fastän jag bor man 1 kvarter från södra, man ba meeen :/ nån som också blev placerad där? jag föreslår av vi slår följe.

helgen i backspegeln

hos nisse mot mode o brunch hos klara hallberg. och så var jag hos kajsa igår med en massa fina personer men inget fastnade på bild men ändå
trevlig söndag på er bebisar, nu ska jag ut i solen med brorsan

lunch

jag fick en så fin födelsedagspresent av agnes så förra helgen så vi gjorde slag i saken på lördan och promenerade till moderna för att äta lunch! och kollade på den permanenta utställningen som snart ska ersättas av bara fotokonst för jag vet inte hur länge. chillade på dalí, dorothea tanning och mirò, vit bönsoppa och bara känslan av kultur. moderna är mitt absoluta favoritmuseum, tack agnes fina!

min favoritfilm

såg den igår och e helt såld

lillördag!!

så tagga! woop woop imorn är det min all time-hatdag: torsdag! men jag brukar överleva. och så självklart om ni där ute sitter o undrar en massa om mig, släng iväg en fråga! jag är inte den som e den som har frågestund, men det kanske e nån som vill veta vilken min favoritfärg e (brun) eller va jag ska göra när jag blir stor. så feel free om du känner dig manad! jag har iaf siat lite om framtiden och den ser ljus ut, ska releasemingla lite imorn på topshop om saker går vägen och sen e det la weekendo vilket e najsinajsnajs.

BERLIN 2/WATERMELON MAN


Hair på stadsteatern

köpte ny klänning o såg hair där alla va nakna. skönt att inte sitta på första raden!

screen

3 minuter kvar av UV-ljus!!!

framtidsplanskrasch:

när man inte orkar läsa en sida av kulturhistorian när man vill jobba på museum och "ba va expert på nåt, typ 1800-talet eller nåt. skulle va så kul o va BÄST, det e mig dom skulle ringa då på aktuellt om en tavla e falsk eller nåt" -jag själv. igår.

fredag

det finaste är kanske egentligen att hålla hand

<319<3

hade tänkt äta tårta med några få, och blev underbart överraskad av vänner som bara helt plötsligt står i tamburen och sjunger och kramar. temat verkar va suddiga bilder, men ändå. o nisse o otis fastnade inte på bild, men de förgyllde de med som bara de kan. tänk o va nitton, nästan gammal

äntligen frisk

tog lång tid, men nu äntligen. nu kan jag överleva utan näsdukar och rösten är tillbaka. och vill ni mig nåt från och med nu till oktober hittar ni mig på mosebacke, gotta love it.

berlin 1


rinnsnuva nästäppa

otrivin comp vareru när man behöver dig

ALOHA BITCHES!!

IM BACK IN TOWN REDO ATT PARTY LIKE A ROCK STAR not TAPPADE RÖSTEN FÖRSTA DAN OCH HAR SOVIT 1 TIMME DE SENASTE 24 TIMMARNA men DET ÄR MIN FÖDELSEDAG PÅ ONSDAG (19!!) och JAG HAR FÅTT EN NY BOK AV MAMMA OCH JAG HAR KAMERAN FULL MED BILDER måste bara hitta sladden först MEN KEEP POSTED SNART ALLT

right here right know. men SÅLÄNGE soundtrackhar förövrigt sett dom live. tänk öken amfiteater 20 grader varmt mitt i natten och sista dagarna på ett helt år.
vill du va trisst o inte känna live-känslan genom o blunda, fläska på ljudet o låtsas att du också va me kan du lyssna på spotify.
sayonara! tackar världen (himlen????? pilotkaptenen???????????????) för att jag sitter här också fastän planet hade så svårt o landa o gungade fram o tillbaka nästan upp o ner grät två ensamma tårar av rädsla men sen kändes det bättre.

IMORN...

...trysil-sthlm-berlin!!
och tack världen för att moa blev frisk så hon redan e där. och för att det ska va typ 6 plus strålande sol och jag har pengar så jag inte blir fast bankrutt i tyskland. fkb

sista kvällen i stan tills länge

spenderade jag först med calle bertil o nilz på stammishaket charlies. vi e stammisar där nu, dom leggar aldrig bertil. inte för att han ser så gammal ut heller tror jag inte. charlies känns liksom som ett säkert kort tills man bestämmer sig för va man ska görasen. speciellt om man ska åka till norge klockan 9 morgonen efter och inte vill vara alldeles för död så man kan ta 12 timmar i bil med glad familj. när det va taggmode drog vi till bea o firade victor o så 19 nu stort stort. att dansa till spansk musik man aldrig hört förr, maskinen och queen o träffa vänner man inte sett på länge långt bort från hemmet när tåget efter tunnelbanan i bromma ni vet (HJÄRNSLÄPP) har slutat gå och råka knacka hårt på grannens dörr för att man är förvirrad o flyr när arga hundar attackskäller e en fin fredag. va brutalt trött efter att ha sovit tre timmar bara när vi satte oss i bilen men ya know life's a bitch och allt det där. va gjorde ni?(och hoppas att nån svarar iaf annars ser man jätteensam ut för alla människor på nätet= bloggångest?!!?)
jag var tydligen väldigt glad o hade på mig det här:
ey 20 spänn bara! ny! fredagslyx!
och det va alla bilder jag tog osv

RSS 2.0