igår slog blixten ner i kvarnen

och i en flaggstång.

har kommit fram till att jag behöver göra precis vad jag vill. så jag har ryckt i alla lösa trådar och  ska till småland. har skrivit en lista av saker som innan tisdag ska vara avbockade. frågar mig egentligen varför i all sin dar djupt vatten men egentligen inte alls för jag känner att det finns så mycket mer att hämta där än på gotland. för jag längtar sönder till stockholm. till att spendera all vaken tid på balkongen i solen eller bara att ringa nån som kan vara nära när som. det här kommer bli en medelväg för har man inga pengar får man hyra ut sig som hyllmålare och fönsterfixare och exemplarisk dotter och visst-får-man-namnsdagspresenter-i-den-här-familjen? och bara dra iväg. jag tänker att jag är galen kanske för jag har inte varit helt ensam på länge men det kliar i fingrarna och har man levt helt ensam och klarat sig så så otroligt länge kan man klara att återuppleva den känslan. victor plankade till göteborg med sju spänn på kortet och hittade sig själv på vägen sa han så då känns allt i jämförelse lite smått. visste ni dessutom att james franco äntligen är singel efter fem år? en chans man inte får missa. jag har länge hävdat att jag skulle vinna honom över victor men han säger att han aldrig skulle ge upp. man får liksom inte ge upp. ledord: ge inte upp det e asnajs o vinna.

saknar alla mycket.

she sure would understand if it's time to departmartin

har målat hennatatueringar
gråtit av lycka
blivit fotad av tyler, the creator
ätit kebabpizza, och träffat vänner genom det
sovit länge och kort
inte alls
delat tält med berra
och haft en t-shirt med ett tryckt foto av honom
rört vid bootsy
dansat ensam till 2manyDjs
missat alla spelningar efter morrissey för att det är roliga att prata med folk man inte känner
inte tappat rösten
upptäckt massa fantastiska saker
saknat en massa
varit nära
skrattat
varit campchef för att bli avsatt direkt
förundrats över att bertil grät i en timme av lycka efter morrissey
och blivit övertygad om att festival är så otroligt värt

hultsfred va bra. fått blodad tand. kanske man borde dra till emmaboda


coming back home


härnäst

imorn åker jag o berra till gotland för landetchill innan hultan vilket kommer bli epic overload. NAJS. sen ska jag tillbaka till gotland så det här har vart sista kvällen i stan på ett bra tag. avslutar me lars winnerbäck kylskåpsrensmat o den senast tagna photo booth bilden på mig själv. härligt. sommar bra väder och fokuserad men glad.
hörs under tiden jag e borta ändå och hör av er trots att vi inte kan chilla irl för man känner sig så oexisterande när man inte har ett enda missat samtal efter hur många dar som helst.
ciao bellas <3

idag hände nåt ingen trodde skulle hända (eller??!?!?)

jag går inte i sommarskola men nåt värre hände mig idag. eller lol till tusen. drog till spy bar för o bonda me victors polerz i hej våld men neej. blev totalnekad för att ja hade träskor. ville säga me gråten i halsen att jag inte äger några andra skor. victor käfta me trasiga sneakers o e numera portad för att ha kallat vakten fitta. tråkigt tänke man men nej fuck spy bar som bara låter bratsbrudar me boobsjirts o klackar komma in ville ändå inte hänga där lolzor lolpic aj aj dumt. det här bekräftar min idé om att häng utanför söder e knas för bara håkan förstår en. träffade dock en man som jobbade som vakt på spy bar förr på vägen hem som ba keff mode aschill me träskor hälsa från andreas nästa gång du drar dit. tack andreas appreciate it men härnäst hänger jag på fashionspots som fattar att träskor e det nya 2012. lolar mig själv. god nattski. alla vänner, va vän me mig på riktigt adda mig vettja

uppdateeeeering

hej ja vet att jag inte uppdaterat shame on me osv men som tyler the dreator skulle sagt kill people burn shit fuck school!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! så ska jag leva. har själv överlevt galningar osköna lirare o depprimode dä sant men dä lugnt. imorn känns alldeles för långt bort men om jag ville skulle jag kunna dea bilder me er. har stickat klart en hel tröja också. här på bloggen gör vi a stand.  kill pople burn shit fuck people som inte tycker att all kärlek e äkta kärlek. må ni brinna i helvetets eldar. må ni möta hades lågor o djupa vatten

RSS 2.0