jag dör

alltså läs sista tipset, blir inte bättre. vill man verkligen vara som cassie, ja läs då wikihow (visste inte ens att det fanns något sånt??!?)
ett urval av tips:
  • To get Cassie's hair, you may want to dye it blonde.
  • If you have nasty, brown teeth, you will not look like Cassie no matter what you do. Invest in some whitening kits and a good toothbrush.
  • Cassie's personality is also one of her defining factors. Act dreamy and spacey, maybe even slightly ditsy, but do 'not' act stupid! Slip words like "Oh wow" and "lovely" into your speech when you are reacting to something, or trying to fix an awkward silence. SMILE A LOT. The actress who plays Cassie sometimes flares her eyes to make her seem more neurotic. People may think you're strange if you do this, so it's up to you.
  • If you want to truly be like Cassie, get a big, tight-knit group of friends from many different backgrounds. Call and text each other a lot, go to lots of parties together
jag dör. så bra rättframma tips.

senaste...

...låten jag hörde: Best Coast – Crazy For You
...bloggen  jag läste: tips från sara
...videon jag hittade som jag inte visste fanns:

...grejen jag tänkte ganska mycket på: att jag skulle vilja ha lika fint hår som
eller
...beslut: att jag ska ha min röda klänning med små blad imorn. men det får ni se då!
... typ omg wow wow: håkan till siesta. det skulle va extraordinärt att åka dit.
<3<3

hjärtslag

den här filmen tänkte jag o nisse kanske se i veckan. verkar helt fantastisk, och nisse har biokort så det måste han ju bränna på nåt. vill verkligen se den. och tänk att han i mörkt hår (xavier dolan) har gjort filmen, tänk er, och han är bara 22. typ som jag. chill!

15 februari

då vill jag se den här mannen på debaser medis. måste se bara mycket måste. jag hade låten i förra inlägget som ringsignal jag vet inte hur länge tills nån snodde min mobil på emmaboda, alla skivor tills jag tappade bort dom nån gång efter hultsfred, planscher från alla skivor tills min värdmamma slängde min favorit när jag skulle dra hem till sverige igen, och så har han skrivit sitt namn på både min jeansjacka och min skolväska. älskar älskar. bara 160 spänn typ. nån av er borde gå med mig. klara har sagt att hon vill också.

idag känns såhär


lööördag och plusgrader <3<3

igår hängde jag mycket hos nisse och i en källare på bondegatan med typ tusentals tills polisen kom. va gangsta. bra fredag, helg e bra. <3<3

mitt rum

såhär ser det ut när jag vaknar i hängmattan. typ megamys. och en massa saker att titta på, som håkan, säkert! och art garfunkel. och en massa blommor överallt. och smarta saker skrivna på långa pappersremsor och på affischer. men det får ni se om ni kommer hem till mig nångång. jag tycker bäst om när det är en massa grejer man kan titta på överallt, och så tänkte jag att jag skulle måla väggarna rödrosa. men det blir sen.

gameboy

pappa kom in med den här bilden häromsistens som han hade hittat nånstans. det är jag som e med i en reklamgrej för hur länge sen som helst. så såhär såg jag ut när jag var liten. jag kommer ihåg att jag köpte ett gult gameboy color för pengarna. värt!
snart ska jag till american apparel o chilla på snacks o dryck. fredag!

idag klädde vi ut oss

till asheta
och poppiga sailors. för jag har en hel sjömansoutfit, med liten asnice klänning, hatt, skärp och armgrejer. den får ni se nån gång. klara va med också, men hon fick jag ingen bild på. men hon e väldigt snäll, klara assman. <3
over and out. see y'all. och så kom jag på en chill grej som jag ska göra imorn, det får ni se nog absolut!

beeeerrraaaaaa!!

jag har precis bokat biljetter till den här stan!! <3<3<3<3<3 sportlovet, here i come typ.

onsdagkväll

det är alldeles extra fint när victor ringer precis när man ska gå och lägga sig och sjunger mauro scoccos sarah ni vet fast med clara och babasonic istället för sleven och bara låter så otroligt glad. det gjorde onsdagen lite bättre. plus att jag tränade med moa idag också. det var bra det med.

saker jag gillade när jag kollade på unicornhurricane.tumblr.com


cosmo

just nu..
...läser jag cosmopolitantidningen jag fick av sara igår för att hon inte ville ha den. hon har fått en prenumeration i present, kanske jag får ärva varje nummer. inte helt fel. mest inte fel för att det är så otroliga saker som står i cosmo, man får veta allt! allt man nånsin har önskat att man visste. bäst i det här numret va...
...det här! håll en spegel framför datorn så ser ni! eller om ni inte orkar står det vad svenska män inte fattar med kvinnor. som att 43% inte fattar "vad hon menar", tätt följt av
  • hennes humör
  • hennes tankar
  • hennes känslor
  • när hon vill ha sex
jobbigt att inte fatta så många saker! hoppas det finns en förklarande spalt i nån annan tidning som lär ut såna knep. typ va vi menar känns ju ändå ganska basic.
over and out.

EN NY ERA!!


skype och skins! here I come! godnatt världen, vaknar lagom till min födelsedag 9 mars. grattis i förskott!

jag har köpt en ny klänning.

så här ser den ut

jag tror att jag fortfarande är rädd för natten.

men det spelar ju ingen roll, för jag står alltid bara utanför och väntar.

vårlök!

jag o moa ska hem  till henne nu för o äta middag, fick ust öppnad pasta, vårlök, spenat och en stor paprika av mamma som bidrag, ibland leker livet. ciao bellas! <3<3

WORD

källa

min iblandmapp

jag har en mapp på datorn som heter ibland med bilder på typ avundsvärda personer. man kan ju inte hålla på o kolla på dom hela dagarna, bara ibland. vi kollar:
markus krunegård på elle-galan. han har fru typ, men han får ändå va me. hans snygghet kan tydligen diskuteras har jag märkt, men kom ign, titta på honom.
typ flera bilder på james franco. eey.
och en screenshot från almost famous. argumenterar starkt att det är en av de absolut finaste scenerna, "i'm not cute, i'm the enemy!" typ.
man kan se exakt vilken tid jag tittade på den och så, för det gick inte o få fullskärm.
och sen e det mycket mer! men det är nog de senaste tillskotten tror jag.
adios amigos! imorn blir det teater också.

vardags/nattliga grublerier som antonia gillar

som jag och john kom fram till på vägen hem, man ska inte se fram emot vad man ska göra på sportlovet, se fram emot imorgon istället. och man borde verkligen börja skriva dagbok. ses imorn vid elva, börjar ju då lix.

jag och nisse ska dansa som dom gör i saturday night fever

på nada!! fast nu sitter vi och gör absolut nada istället. ay caramba typ. har ätit grön broccolisoppa med äggg och nu spelar brush queen och nisse försöker lära sig munspel med en munspelsguide på svenska. chill! ont om liv säger nisse. och tom borde lära sig life is a highway på gitarr säger han också. jag tycker han ska fortsätta spela blackbird för mig som han gör när jag ber snällt. när jag o nza va på fest i täby en gång så lirade vi gura lite spontant sådär. då kommer det en kille o spelar blackbird och tears in heaven. han hävdar att dom är liggsäkra. kan va bra o tänka på alla där ute, fagert gitarrspel kan smälta även den iskallaste kvinnas hjärta, som björn ranelid eller enrique iglesias skulle säga. ciao! catch ya later. bitches and hoes. 
jag på e-boda '09

Att leva är att simma från stranden jag till stranden du i havet vi.

Tjaa NZA här, munchat lite hos Axman. Skinkmacka. Nice. Gästbloggar lite va.
Rubriken är ett citat av Björn Ranelid, funtar på att tatuera in det på armen, sånt verkar ju vara poppis nu lix.
Chilla och ha det kungligt
Nilsman.

jesus

jag har verkligen en soft spot för ted. brutusvacker. brutusbra. håller på o jobba på en spellista med låtar man bara måste dansa till när man hörockså, fast det kanske egentligen är musik man skäms lite för på iPoden!! typ en dansant skämslista. håll utkik så får ni se mer<3

HEJHEJ SNEL-HEST-GEST-BLOGG

HEJhej Sara här på Claras blogg och langar ett gästinlägg! Vi chillax(man)ar i macsalen på södra
för snart har vi bild i två timmar, dör lite av bara tanken. Fetestetfail. Vi har varit i kaffizzzz och lallat
nu har man kaffegult i mungipan, sex. Clara och jag har en finfin plan om hur vi ska haffa våra pure-sex objekt till våren. Vi kommer macka som mest nu då det blir lite varmare, lite tunnare kläder och lite naket sådär. Det blir bra. Vi syns på dansgolvet adjö fina läsare, xoxo gossipbög.

söndag

och allt jag vill göra är att åka till naturhistoriska och kolla på dinosaurier.

allra käraste bror

pimp your myspace at Gickr.com
avatars myspace with Gickr
kvalitetstid me brush tom framför brasan. vi har brasa men granen är long gone. <3 syskonkärlek<3 plus att jag har blivit beroende av gifs. det är bara för att jag vet hur man gör. <3 kunskap<3
ses i natten!

såhär såg vi ut igår! shake that

free graphic for myspace
Make your own animation

fan va chill.

jag e hemma. har varit på charlies länge o på bonden bar med en massa alldeles för taggade 30+ och dansat till fistpumpmusik. och va på donken. mjaaaa. hej datorn dör men jag har bytt bakgrund på mobilen till nåt sjukt 70's chic men det får ni se imorn. shit va chill.

fredagsfreakout

pimp myspace with Gickr
fett taggade på party!! vi ska bli fett crunk!!

how you doin'?



eeey

Create myspace graphic with Gickr
sara e snabb, jag e peppmode!! vi kompletterar varandra bra.
chillade med nisse som kom hem från berlin idag efter att han vaknat från sin lunch/eftermiddag/kvällsnap. så fiiiint. det e ju bara så, stockholm utan nisse e som februari utan snöglopp o slask, inte vanligt liksom.

jens

idag sjöng klara på den här låten hela dan. blev alldeles galen för att den är så fin, men inte kunde hela texten.

rough day... not!


poncho! blir aldrig fel!


jag har köpt den här! PONCHO. jag tänkte: poncho pronto!

just nu tittar jag på den här filmen.


tryck!

tryck på den supermalplacerade bloglovin'knappen högst upp så följer ni mig! för då kan ni få jättehäftiga mail när jag uppdaterar vet jag. stalkervarning! men vi älskar våra stalkers, eller hur? <3

1095 plus fem

hjälp tänk va många tusen dagar är. det är ju något man bara säger, men vad har jag gjort dom senaste tusen eller tvåtusen dagarna? ingenting känns det ju som, och ändå har alla dom varit 24 timmar var, och jag har känt något under varje sekund av varje timme varje dag. då får man lite ångest kanske.
det farligaste man kan göra är nog att räkna dagar. antingen blir de alldeles för få, eller för många ibland. för långa, eller så hinns inte allt med. man planerar och så gör man fel, eller glömmer och jag som alltid är sen också. jag tror jag ibland spenderar mer tid på att planera vad jag ska göra än på att faktiskt ta del av det som händer. vissa saker ska man nog inte bara skjuta upp, eller så har de blivit det så länge att det är försent. då vill man dra tillbaka dagar, eller dra ut allting man vet nu ur kroppen och kasta tillbaka det till förut. och så går inte det ju. känns onödigt att gå och lägga sig ibland för man vet ju precis vad som väntar en när man vaknar, det har jag ju redan planerat för länge sen.

mod

idag har jag varit modig. och nu vågar jag igen. ni får se imorn, det kanske syns att det strålar.

just det.

så man borde sluta stressa upp sig över huvudtaget.

napoleon.

en gång såg jag en kille som såg precis ut som napoleon dynamite. och olof har klätt ut sig till honom flera gånger på maskerad, men då ser han mer ut som han i kings of convenience. gud vilket fint band det är förresten.

har du sett den här?

alla som inte har sett freaks and geeks räcker upp handen så ska ni få komma hem till mig och kolla på alla avsnitt som nånsin gjorts och äta mammas nybakade kardemummabullar i min hängmatta.

hello

Oh, I love you! I wish you got the flu so I could take care of you like you take care of me I’m such a Florence, a real Florence Nightingale I’ll fluff your pillows, I’ll buy you a Spiderman comic and read you ’til you fall asleep
Sleep on my shoulder! I won’t wake you even if My back turns crooked and I have to walk with a limp for a week
I’ll make you soup and none of that kind that you get in a jar cause I know you don’t like those Oh, I love you! I wish you got the flu You’re the cutest thing I’ve ever seen ñ like a teddy bear on heroin Come, I’ll tuck you in tight and I’ll sing for you all night All night You can hold the remote, I won’t try to steal it And the best cushion is yours and you can have your feet on me, Even though I’m scared of feet and even though I had a hard day at work
Oh, I love you! I wish you got the flu You can lay your weight on me and I’ll be your backbone Lay your weight on me
You won’t have to worry

jag har laddat ner en massa låtar idag.

och varit o fikat med alma. jag ska äta och träffa bertil och så för o chilla. det kan inte bli alldeles för party för john o bertil satt uppe hela natten och spelade halo. chill! vi såg segaste wallander igår och åt godis. daamn rolf lassgård foxy.
hello saferide (bästa ju!) har gjort två nyårslåtar kan man säga, en lite ledsnare och en mer hoppfull. brukar lyssna på dom varje år och känna efter vilken som passar. har inte riktigt bestämt mig än när det gäller det här året. men vi får se.
lite ledsnare kan man väl säga:
Hello Saferide – 2006
och typ "jo men det blir nog bra trots allt":
Hello Saferide – 2008
hej då.

I'M ALIIIVE!! ........typ.

jag är vaken efter att ha kommit hem kl halv sju på morgonen redo att bara sova tills jag dör. vet inte egentligen om det är säkert att ett år kommer bli bra bara för att det fick en fin början, men jag hoppas verkligen det. jag lyssnar på håkan i lurar på radio men det gör ont i hela huvudet. han sjunger så högt. gott nytt år.

RSS 2.0